Nakon dvije godine

Grad raskinuo ugovor s Akceleracijom: Zbogom “peći na drva”

Kante za smeće tzv.”peći na drva” tvrtke Akceleracija bit će uklonjene iz grada. Na njihovo mjesto u samom centru grada doći će okrugle kamene kante.

Akceleracija mora ukloniti sve svoje kante jer je ugovor između njih i Grada raskinut. Prvo će se zamijeniti kante iz gradske jezgre koje trebaju biti uklonjene u roku 20 dana, a na njihovo mjesto biti će postavljene  nove kamene kante kakve smo već prije viđali. Iz Grada su već nabavili 100 kamenih kanti u vrijednosti od  oko 100 tisuća kuna.

Podsjetimo kako je desetogodišnji ugovor s Akceleracijom Grad potpisao za vrijeme Baldasarove vladavine, a sadašnji gradonačelnik Andro Krstulović Opara je odmah na početku svog mandata kazao kako će ukloniti glomazne kante iz centra grada iako to nije napravio. Ali evo došlo je i do rješenja tome, doduše ne od strane gradonačelnika ali bitno da se stvar riješila.

Peći na  drva nakon dvije godine odlaze iz grada, na njihova mjesta dolaze kamene, oku ljepše kante, a što će biti s reklamiranjem na stupovima javne rasvjete ostaje nam vidjeti…

Komentiraj