"ne mora mi ući u usta"

Kerum napao fotografa: “Ma sram vas bilo. Di vam je poštivanje?!”

Predsjednik HGS-a Željko Kerum izazvao je veliko zanimanje medija od trenutka kada je danas ušetao u Banovinu.

Nije ni čudo s obzirom na to da se njegovo pojavljivanje na sjednice može nabrojati na prste jedne ruke, a uredno naplaćuje svoj rad u Gradskom vijeću.

Današnji interes za njegov rad doveo ga je do ruba, pa se javno okomio na fotografe koji nisu prestali škljocati oko njegove fotelje.

“Ovaj gospodin s fotoaparatom ne mora mi ući u usta. Ja pišem ženi poruku jesu li dica u vrtiću, a on snima moju poruku. Ne znam koje su ovlasti tih medija, odnosno fotografa. Pa udalji se na neku određenu razinu, ne možeš mi sjediti iza glave i slikati moje poruke koje ja pišem. I vi to dozvoljavate”, poručio je iznerviran Kerum.

“To je nekorektno, nije pristojno i nije ljudski. I sada mi dajte slike gdje ste slikali poruku”, obratio se fotografu Kerum.

Na izjavu fotografa da mu poruke nije slikao, Kerum je kazao: “Što niste slikavali, sram vas bilo pa bili ste ovdje, ušli ste mi u facu. Ma sram vas bilo. Di vam je poštivanje, pričate o kulturi i pristojnosti?!”.

O točki dnevnog reda, očito nije imao što reći.

“Svi smo na javnom mjestu i javne smo osobe, ako netko ima želju da sakrije neku poruku izaći će vani, a napadati nekog ovdje što radi svoj posao nema smisla. Ako netko snimi poruku koja nije primjerena i objavi, pa postoji neka pravna procedura kako će se to riješiti”, poručio je vijećniku Kerumu kolega iz vijećnice Jakov Prkić.

“Triba branit kolegu, jebi ga, misli da je to humano”, odgovorio mu je Kerum.

Komentiraj