Splićani oduševljeni modernom trgovinom, četvrtom u Splitu

Lidl ne staje sa širenjem prodajne mreže, na splitskoj Sirobuji otvorena 101. trgovina u Hrvatskoj

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, intenzivno nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže.

U Splitu je otvorena nova trgovina pa tako Lidl sada broji 101 trgovinu u Hrvatskoj. Nova Lidlova trgovina na splitskoj Sirobuji napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 183), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju  kupovinu za Lidlove kupce.

U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi  asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Lidlovu novu trgovinu u Splitu svečano su otvorile regionalna voditeljica prodaje Eva Galić, uz pomoć  voditeljice trgovine Nataše Arar, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec moderirao je otvorenje. Artevidos band pjesmom je razveselio sve okupljene, a otvorenju je prisustvovao i graffiti umjetnik Pero Rančić, poznatiji pod imenom SenkOne. On je ispred Lidlove trgovine oslikao prekrasan mural s motivima Splita i 1700.-te obljetnice njegova postojanja.

Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, čaj, kavu i balone. Kupci će u novoj trgovini uoči otvorenja imati priliku uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman.

Radno vrijeme trgovine u ulici kralja Držislava 24 na splitskoj Sirobuji je od ponedjeljka do subote od 8:00 – 22:00, a nedjeljom od 8:00 – 21:00 sati.

Još ugodnija kupnja za Lidlove kupce

Novim konceptom gradnje i dizajna Lidl omogućava svojim kupcima još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla i prednja staklena stijena značajno su promijenili izgled trgovine, a nove, moderne Lidlove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

 

Komentiraj