nije više privremeno

Mijenja se prometna signalizacija: Danas počinju radovi na križanju kod Kroma

U cilju poboljšanja sigurnosti prometa na križanju Ulice Domovinskog rata, Ulice slobode i Ulice Hrvatske mornarice danas počinju radovi na nadogradnji semaforskog sustava i izradi nove horizontalne i vertikalne signalizacije, izvijestili su iz Banovine.

Riječ je o jednom od najopasnijih križanja u gradu, a nakon što je neko vrijeme vrijedila privremena regulacija, tj. zabranjeno je skretanje ulijevo iz Ulice slobode u Ulicu Domovinskog rata, od sada ona postaje trajna.

“Postavljaju se dodatne strelice na semaforima i to obostrano na semafor u Ulici Domovinskog rata, za skretanja u Ulicu Slobode i Ulicu Hrvatske mornarice, te dodatna desna strelica za skretanje iz Ulice Domovinskog rata u Ulicu Hrvatske mornarice.

Dolazi do izmijene i horizontalne prometne signalizacije na način da će lijeva traka koja je služila za lijevo skretanje u Ulici Slobode sada služiti za kretanje vozila pravo prema Ulici Hrvatske mornarice , a krajnja desna traka u Ulici Slobode samo za desno skretanje u Ulicu Domovinskog rata”, pojašnjavaju iz Ureda Grada.

Komentiraj