zahuktalo se

Na gradilištu Ville Harmony radi se punom parom, a već se može rezervirati i smještaj

Na gradilištu splitskog hotela Villa Harmony na Bačvicama radi se punom parom.

Skela je još uvijek montirana, vide se obrisi toga kako će hotel izgledati, no čini se da će na prve goste pričekati još neko vrijeme. Naime, postavljena je ograda, fasada je više manje uređena, kamen je tu, no ostalo je još mnogo detalja.

Tako su baš danas kada smo prošetali oko samog gradilišta dizani na 4. kat objekta luksuzni hidromasažni bazeni koje će tvtrke S.Touch Design i Armstark ovih dana i montirati. Dakle, gosti se u njima još neće brčkati.

Zanimljivo je da je hotel već neko vrijeme oglašen na Bookingu, slike su tu, doduše kompjuterski prikazi soba i svih ostalih sadržaja, ali rezervirati se može. Pokušali smo rezervirati za razdoblje od 8. lipnja do 12. lipnja, ali nismo imali sreće, naime, piše da je već – raspodano. Ali, tamo negdje za početak srpnja je moguća rezervacija, pitanje je samo hoće li se svi detalji uspjeti riješiti do tog perioda.

GALERIJA: Radovi na Villi Harmony

Na Bookingu se tako vidi sva raskoš hotela, ali i podatak da osoblje recepcije govori hrvatski i engleski. Iako još nema nikoga na recepciji osim možda radnika u trlištu koji se tu slučajno zatekne, nećemo bit zlobni pa reći da osoblja nema. Možda je već spremno i čeka u niskom startu da hotel s 4 zvjezdice otvori svoja vrata.

Villa Harmony u središte zanimanja javosti došla je nakon afere davanja/ primanja mita za izmjenu građevinske dozvole u visini od 660 eura zbog čega je USKOK imao pune ruke posla.

Pročitajte i sami što piše u opisu na Booking.com.

Hotel Villa Harmony nalazi se u zgradi iz 2019. godine u Splitu, na oko 1 km od Dioklecijanove palače i 2,8 km od plaže Žnjan. Ovaj objekt s 4 zvjezdice nudi terasu, vanjski bazen, spa i wellness centar te restoran u kojem se poslužuju jela hrvatske kuhinje.

Sve sobe uključuju radni stol, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. Pojedine obuhvaćaju kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i tosterom. Gostima su na raspolaganju ormar i električno kuhalo za vodu.

U hotelu Villa Harmony poslužuje se kontinentalni ili bife doručak.

Objekt nudi smještaj s 4 zvjezdice i saunom.

Osoblje recepcije govori engleski i hrvatski jezik te gostima može pomoći isplanirati boravak.

Hotel Villa Harmony smješten je 160 metara od plaže Bačvice i 1 km od Muzeja grada Splita. Zračna luka Split udaljena je 23,7 km.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Split’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Govorimo vaš jezik!

Komentiraj