Izabrani najbolji radovi

Na krovovima će biti tereni, igrališta i parkovi: Evo kako bi trebalo izgledati devet novih garaža u Splitu

Ukupno devet radova stiglo je na natječaj za izradu idejnih arhitektonsko-urbanističkih rješenja za garaže na devet lokacija u Splitu, a koji je raspisao Split Parking.

Ocjenjivački sud u sastavu: Boris Popović dipl.ing.arh., predstavnik provoditelja, predsjednik OS, Marko Bartulić, direktor Split parkinga, predstavnik raspisivača, Jure Granić, dipl.ing. cestovnog prometa, predstavnik raspisivača, Mirko Buvinić, dipl.ing.arh. predstavnik provoditelja, Ivan Jurić, dipl.ing.arh. predstavnik provoditelja, prof.dr.sc. Boris Trogrlić, dipl.ing.građ. (zamjenik člana OS-a) jednoglasno je, na sjednici održanoj 18. svibnja, donio odluku o nagradama.

Tako je najboljim radom proglašen onaj koji su izradili Grgur Butigan, Jakov Matas, Bernardica Grubišić i Katarina Kazić. Dodijeljena im je i nagrada u iznosu od 147.400 kuna.

Zanimljivo je da pobjednički rad za devet novih garaža u Splitu nudi dodatne elemente na krovovima, poput košarkaškog igrališta, balotališta, zelenila, malonogometnog igrališta…

GALERIJA: Najbolja idejna rješenja za devet garaža u Splitu

Ovaj rad možete pogledati u galeriji.

Drugo mjesto, a s njim i nagrada od 92.125 kuna, otišlo je u ruke Luke Cvitana, Antonie Vuletić, Kristine Gotvald i Ane Burić.

Na trećem mjestu našao se rad koji potoisuju Danijel Cetina, Krešimir Crnković, Ivona Lerga, Bojana Marčićev, Iva Meštrović i Miroslav Posavec. Za svoj rad nagrađeni su s 55.275 kuna.

Komentiraj