"prošetaj"

Nastavlja se rat Škorića i Dnevne doze, na tapetu se našla i supruga “prvog HDZ-ovca”

Bojan Ivošević, jedan od administratora stranice “Dnevna doza splitskog nereda” i još nekolicina stanovnika gradske jezgre sinoć su nešto prije ponoći prošetali do Blatina.

Ideja je bila pokazati čelniku HDZ-a Petru Škoriću kako to izgleda kada se u ponoć ne može spavati. Nakon što su mu pozvonili na portafon, dobili su odgovor: “Prošetaj”.

Danas je Škorić za Radio Dalmaciju  komentirao posjet aktivista.

“Neka građani sami procijene koliko je u redu raditi ponoćne sačkuše i uznemiravati obitelj i susjede i objavljivati po društvenim mrežama privatne brojeve kućnih telefona. Time više nisam meta samo ja kao političar već i moja obitelj, djeca i susjedi. Sigurno je da je takvo što nedopustivo. Budu li se takve stvari ponavljale, sigurno je da ću morati poduzeti zakonski predviđene mjere”, kazao je.

Prkić objavio koliko mjesečno zarade Petar Škorić i njegova supruga: “To su istinski domoljubi koji su podnijeli osobnu žrtvu”

Škorićeva izjava nije oduševila Dnevnu dozu pa su mu odgovorili na Facebooku.

“1. Kao što je jasno vidljivo iz objavljenih snimki sinoćnjeg mirnog prosvjeda nitko vam nije spremio sačekušu već su vam građani pozvonili na parlafon. Zapravo fizički se nismo niti susreli.

2. Ukoliko vi smatrate uznemiravanjem jedan pritisak na parlafon u 23:55h, čime onda možemo smatrati vašu želju da sedam dana tjedno mnogo veća i konstanta buka odzvanja u stambenoj zoni do 02:00h? Zlostavljanjem?

3. Vaši susjedi su bili toliko uznemireni našim ponašanjem da je PU SD zaprimila ravno nula poziva. A i činjenica da su iz medija saznali uopće da se išta dogodilo u njihovom dvorištu puno kaže o ‘buci’.

4. Vaš broj i adresa su javno dostupni što možete i provjeriti ukoliko znate koristiti računalo upisom Petar Škorić Split Imenik u Google.

5. Što se tiče vaše obitelji i par sekundi što su u 23:55h čuli zvono s parlafona, zbilja nam je žao ako vam je uznemirilo djecu, možda sad počnete mislit i o našoj djeci i koliko ih vaše odluke teroriziraju. Što se tiče žene, ona je za razliku od djece sama odabrala za životnog suputnika osobu koja je u stanju terorizirati svojim odlukama čitav jedan kvart, pa onda ukoliko ga podržava u takvim eskapadama jednako je moralno odgovorna, jer da mi ovo radimo nekome što vi nama, izbacilo bi nas iz kuće. Vjerujemo da će se uspit odmorit na poslu u javnoj službi gdje je mi plaćamo.

Živila grbača poreznih obveznika”, piše “Dnevna doza splitskog nereda”.

‼REAKCIJA‼Nažalost primorani smo reagirati na izjavu predsjednika HDZ Split Petra Škorića koji je izjavio sljedeće:"…

Objavil/a Dnevna doza splitskog nereda dne Sreda, 19. junij 2019

Komentiraj