"portal u druge dimenzije"

Organizira se doček vanzemaljaca na “Splitskom Stonehengeu”: “Troje odabranika će imat čast iskusit teleportaciju”

Sprdačina na račun labirinta od pitara postavljenih u Bračkoj ulici, skupe i privremene verzije kružnog toka, već danima dobro zabavlja Splićane.

Iako je teško pronaći smisleno objašnjene za ova, 600 tisuća kuna vrijedna prometna “rješenja”, za koja je poznati prometni stručnjak profesor Željko Marušić kazao da su “nestručna, neodgovorna, potencijalna opasna i pogibeljna, čak i glupa”, Splićani su i ovaj put nadmašili sebe.

“Splitski rotor ‘Trstenik’ je u biti portal za prolaz u druge dimenzije i upravo na toj lokaciji ćemo imat čast dočekat i ugostit zasad nama nepoznatu vrstu iz galaksije Andromeda koja je udaljena 2,5 miliona svjetlosnih godina od našeg skromnog planeta”, objašnjenje je koje stoji uz najavu “Dočeka vanzemaljaca na rotoru ‘Trstenik’ u Splitu!“, a koje je organizirano na Facebooku.

Doček je zakazan za nedjelju, 3. ožujka, a planira se održati od 03:03 sata do 06:03.

“Troje odabranika će imat čast iskusit teleportaciju u neke druge dimenzije, te nakon povratka će svojim iskustvima utjecati na kolektivnu svijest Zemljana i samim time osigurat dugo očekivani ‘skok’ na višu razinu”, obećali su organizatori.

Ostaje nam vidjeti što će se uistinu dogoditi i hoće li bar vanzemaljci dati neki smisao “Splitskom Stonehengeu”.

Komentiraj