A DI SI TI?!

Počinje se s prikupljanjem stvari za humanitarnu akciju Udruge MoSt, evo kako možete i vi pomoći

Tradicionalna akcija A DI SI TI?! održat će se u subotu, 14.12.2019. godine, na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK-a Split, s početkom u 10:00 sati.

“Započeli smo sa prikupljanjem novih i rabljenih predmeta za prodaju poput: Cd-ovi, Dvd-ovi, gramofonske ploče, igrice za PS i PC, knjige, stripovi, suveniri, nakit, ukrasi, božićne dekoracije, rukotvorine, umjetnine i slično.

Vaše donacije možete dostaviti radnim danom, od 9:00 do 14:00 sati, u prostor udruge, Gundulićeva 52 ili svakim danom iza 19:00 sati u prostor Centra za beskućnice/ke, Gundulićeva 22”, pozivaju iz Udruge MoSt.

Već devetnaest godina cilj akcije A di si ti ?! je senzibiliziranje javnosti za problematiku beskućništva, promocija solidarnosti i volonterstva, te prikupljanje pomoći za korisnice i korisnike programa Skrbi i brige za beskućnice/ke udruge MoSt.

Kao i proteklih godina sav prihod prikupljen tijekom akcije namijenjen je za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke. Trenutno je u Centru smješteno 35 korisnica i korisnika, a usluge Poludnevnog boravka i Socijalne samoposluge koristi više od 120 korisnica/ka.

“Ove godine obaramo sve rekorde akcije, te će u pripremi i na samoj akciji sudjelovati više od 80 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca!

Hvala svima koji su do sada sudjelovali u akciji i svima koji će i ove godine sudjelovati na bilo koji način”, poručuju iz Udruge.

Komentiraj