"neš ti malo trave"

Pogledajte gdje su parkirani kombiji ekipe koja priprema skup za HDZ

Andrej Plenković danas je u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji. Stigao je u pratnji svojih ministara Damira Krstičevića, Davora Božinovića, Lovre Kuščevića i Milana Kujundžića.

Nakon cjelodnevnih obilazaka Solina, Divulja, Zagvozda i Splita, večeras će se u 19 sati na Peristilu održati predizborni skup HDZ-a.

Upravo za vrijeme tehničkih priprema za skup, kombiji koji su dovozili opremu parkirani su na zelenoj površini ispred Zlatnih vrata. Fotografije je objavila Dnevna doza splitskog nereda, uz poziv komunalcima da “nagrade bisere čestitkom od 250kn za parking na zelenoj površini”.

“Ako radite skup za HDZ ne znači da pravila za vas ne vrijede”, poručili su administratori.

Dragi komunalci molimo vas da nagradite bisere čestitkom od 250kn za parking na zelenoj površini ❤Ako radite skup za HDZ – Hrvatska demokratska zajednica ne znači da pravila za vas ne vrijede.

Objavil/a Dnevna doza splitskog nereda dne Torek, 21. maj 2019

Nakon njihove objave komunalci su ubrzo izašli na teren. Kazna za ovakav prekršaj je 500 kuna, odnosno 250 ako se plati na licu mjesta. Međutim, za tvrtke ona iznosi 1500 kuna.

“Brzom reakcijom komunalaca bit će izdane dvije kazne po 1500kn za firmu koju je uzeo HDZ zbog parkinga na zelenoj površini”, piše u statusu koji je objavljen uz nove fotografije kombija.

Brzom reakcijom komunalaca bit će izdane dvije kazne po 1500kn za firmu koju je uzeo HDZ – Hrvatska demokratska zajednica za skup na Peristilu zbog parkinga na zelenoj površini ❤

Objavil/a Dnevna doza splitskog nereda dne Torek, 21. maj 2019

Komentiraj