od ponedjeljka

Pripremite se na kaos u Poljičkoj: Zbog radova će nastati gužve, zastoji se očekuju i u Velebitskoj

Od ponedjeljka, 6. svibnja, u 7.30 sati pa do utorka, 7. svibnja, u 4 sata vršit će se radovi na sanaciji ceste na južnom privozu križanja Poljičke ceste i Trondheimske ulice u Splitu (sjeverni ulaz u Mertojak).

Zbog potrebe da se predmetni radove završe tijekom jednog dana, cijeli južni privoz navedenog križanja bit će zatvoren za sav promet te će sukladno tome biti postavljena i privremena prometna signalizacija, uz osiguranje još dva cestarska djelatnika na ručnoj regulaciji prometa. Ako se pokaže potreba uključiti će se još i dva djelatnika semaforske službe koji će ručno upravljati radom semafora kako na navedenom križanju tako i na križanju Velebitske ulice i ulice Moliških Hrvata (zapadni ulaz na Mertojak), gdje se očekuju veći zastoji.

Za vrijeme radova, zbog potrebnog manipulativnog prostora za rad strojeva bit će postavljena privremena signalizacija i na Poljičkoj cesti.

Zatvoreno će biti lijevo skretanje od istoka iz Poljičke ceste u Trondheimsku kao i desno skretanje od zapada iz Poljičke ceste također u Trondheimsku ulicu.

Nakon završetka asfalterskih radova, bit će odmah iscrtana i potrebna horizontalna signalizacija, a nakon hlađenja asfalta tijekom noći i uklonjena privremena prometna signalizacija, poručili su iz Grada, uz napomenu da se u slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju.

Komentiraj