A tek je generalna proba

Probe za predizborni skup na Peristilu neke su i razbjesnile: “Policija na Vestibulu, ogromna pozornica, decibeli paraju uši”

Večeras HDZ ima predizborni skup na Peristilu, a jedna naša čitateljica, po zanimanju turistički vodič javila nam se s carskog peristila puna negodovanja zbog toga.

“Sve je to divno i krasno (i normalno!), ali činjenica da su već okupirali Palaču preglasnom probom kojom poštenim ljudima ne daju na miru radit i zbog kojih iste te poštene ljude sada grlo boli od vikanja jer vikati moramo da nas ljudi, turisti, čuju dok obavljamo svoj pošteni posao nadasve je skandalozna” – iznosi svoju priču naša čitateljica.

“Policija na Vestibulu kontrolira ulaz na Peristil, bili su jako ljubazni i pustili su me proći, čak su se našalili da im je dosadno i da bi mogli zapjevati umjesto klape. Na Peristilu sasvim druga priča, ogromna pozornica, zastave Hrvatske i HDZ-a se postavljaju, sve se kontrolira dok decibeli paraju uši. Je li stvarno potrebno da generalna proba jednog predizbornog skupa bude tako glasna?” – pita se ona, a kako nam kaže nije jedina koju to muči.

Pita se tako “na što će ovo sve večeras sličiti i koliko će narušiti ambijent Dioklecijanove palače”.

Komentiraj