splitski zeleni kaos

“Split izgleda zapušteno i neuredno kao nikad do sad”: Iz splitskog SDP-a opleli po direktoru Parkova i nasada

SDP je već uputio apel Parkovima i nasadima pod nazivom “Zeleni kaos u Splitu”, a u najnovijem priopćenju su se obratili direktoru Saši Franjkiću.

U priopćenju su istaknuli kako je njihova kritika bila dobronamjerna, a da ju je Franjkić iskoristio kao jeftino politikantstvo pritom zaboravivši da za ocjenu njegovog rada nisu potrebne stručne analize niti posebna tumačenja već je dovoljno osvrnuti se oko sebe i pogledati kakav je izgled zelenih površina u vašoj okolici.

“Direktore Franjkiću, ulazite u politiziranje navodeći ‘uspjehe’ u Vašem mandatu pritom prikrivajući činjenicu da je bivši direktor Parkova i nasada, u vladavini gradonačelnika Keruma, na kraju svog mandata ostavio gubitak od 12 milijuna kuna. Taj gubitak je podmiren u mandatu, na kojeg se referirate, od strane uspješnog SDP-ovog direktora te Vam je ostavljena jaka i stabilna tvrtka s dobiti od skoro milijun kuna.

Ako ste već loš političar nadam se da niste jednako neuspješan direktor pa da nećemo morati i nakon Vašeg mandata ponovo spašavati ovu tvrtku”, poručili su iz SDP-a.

GALERIJA: Zeleni kaos vlada Splitom

Priopćenju su priložili i fotografije splitskih zelenih površina i parkova gdje se jasno može vidjeti da je riječ o zapuštenim i nepokošenim dijelovima grada.

“Gospodine Franjkiću, ovo je dokaz da ne radite posao za koji se plaćeni”, ogorčeno su poručili iz SDP-a te dodali:

“Mi Vas ne plaćamo kako biste se neuspješno bavili politikom i politikantstvom već Vas plaćamo kako biste obavljali svoj posao. Rezultate Vašeg rada ću ponovo prikazati novom fotogalerijom snimljenom u srijedu u 19 sati. Kako slika govori više od riječi, prepustit ću građanima Splita da sami donesu ocjenu Vašeg rada.”

Komentiraj