zbog 150 milijuna

Splitski gradonačelnik sazvao hitan sastanak sa svim gradskim vijećnicima

Presuda po kojoj je Grad Split dužan dr. Nebojši Kneževiću i ostalima isplatiti 150 milijuna kuna, mogla bi Grad staviti u stanje privremenog financiranja.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sazvao je za danas u 14 sati hitan sastanak sa svim gradskim vijećnicima, no sastanak je odgođen za sutra ujutro u 8.30 sati.

“Nadam se da će gradonačelnik što prije sjesti s dr. Kneževićem i s ostalim tužiteljima, i da se dogovori ako može neka obročna otplata ili nešto, ako su ljudi više uopće voljni razgovarati, ja to ne znam, ali svakako bi vrijedilo pokušati”, kazao je predsjednik splitskog Gradskog vijeća Igor Stanišić.

“Ako oni sjednu na račun, ako dođe do blokade grada, to znači da se hladni pogon održava, nešto slično kao kad je bila gospođa Ramljak povjerenica za grad. Znači tete u vrtićima, kao što smo rekli, socijala, vatrogasci, zaposlenici, oni će svi dobivat plaću, samo neće biti novca za gradske projekte”, pojasnio je Stanišić kako bi sve moglo funkcionirati ukoliko se ne uspiju dogovoriti s tužiteljima.

 

Komentiraj