velikodušna donacija

Splitski Lions klub donirao kombi dječjem domu Maestral

Splitski Lions klub donirao je Dječjem domu Maestral kombi za kojega su novac prikupili u humanitarnoj akciji “Maestral gdje treba”, u kojoj su također sudjelovali Orkestar HRM-a i klapa HRM- a Sveti Juraj.

Primopredaja je održana u vojarni Admiral flote Sveto Letica Barba u Lori, gdje su ključeve predali ravnateljici doma Veroniki Perić, nakon čega su djeca iz doma razgledala ratne brodove. Perić je istaknula da je donacija kombija jako važna za njihovu instituciju koja ima 105 korisnika na čak deset lokacija.

“Naši štićenici svakodnevno pohađaju različite sportske aktivnosti, a u školu vozimo i djecu s posebnim potrebama. Hvala svima koji su sudjelovali u akciji i pomogli prikupiti novac za kombi”, rekla je Perić.

Predsjednik Lions kluba Split Nikša Pezzi podsjetio je da su akciju pokrenuli početkom godine, a odazvali su se mnogi građani, od onih koji su dali 50 kuna do poduzeća čija je donacija iznosila 10.000 kuna.

“Orkestar HRM-a i klapa Sv. Juraj održali su humanitarni koncert na Gripama, odigrala se vaterpolo utakmica, a pomogli su nam i brojni donatori kojima smo uručili prigodne zahvalnice”, kazao je Pezzi.

Komentiraj