probio vrata

Tehnoplast zaprijetio domišljatom Splićaninu koji je na Žnjanu “izmislio stan iz ničeg”

Susjed iz pakla ipak bi mogao vratiti uzurpiranih 15 kvadrata stanarima.

Nakon što smo objavili priču o stanaru Rovinjske ulice na Žnjanu koji je probio rupu u praznom prostoru između dvije zgrade, postavio vrata i napravio sebi skladišni prostor, javio se i Tehnoplast, tvrtka koja upravlja zgradom.

Dopisom su poručili “investitoru” da prostor vrati u prvobitno stanje i to odmah, a ako se ogluši protiv njega će se pokrenuti tužba.

Podsjetimo, još u petak je bivši vlasnik podrumskog stana u Rovinjskoj ulici, a koji je isti prodao, pronašao slijepu rupu ispod stubišta zgrade te je s pikamerom započeo probijati rupu u zidu. Zaključujući vjerojatno kako taj prostor ne pripada nikome, otvorio je rupu, postavio vrata i dobio 15 kvadrata skladišnog prostora.

GALERIJA: Probio rupu u zgradi i nitko mu ništa ne može

Stanari su zvali policiju koja ih je obavijestila da to nije u njihovoj nadležnosti jer nije riječ o provali, a predstavnici Tehnoplasta su tek slikali nastalo stanje i sve do javne objave nije bilo nikakve reakcije s njihove strane.

Građevinsku inspekciju stanari nisu ni očekivali na terenu, pogodite zašto.

Za sada je sve ostalo na dopisu o koji se susjed iz pakla može slobodno oglušiti, a sam sudski postupak mogao bi potrajati neko vrijeme, pa je moguće da stanari dožive da se ovaj prostor već u ovoj sezoni započne oglašavati na Booking.com. Zašto ne, iznajmljivalo se i gore.

Komentiraj