dječji božićni vlak

Tin-express opet vozi: Evo kad se možete provozati

HŽ Putnički prijevoz i Turistička zajednica grada Splita,  i ove godine organizirali su humanitarnu vožnju  vožnja ICN-vlakom “Tin-express”  na relaciji Split – Kaštel Stari – Split.  Tijekom vožnje sv. Nikola je uveseljavao djecu uz prigodne poklone koje je osigurao KRAŠ.

Odlična suradnja Turističke zajednice grada Splita i HŽ putničkog prijevoza nastavlja se do kraja Zimskog akvarela kroz BESPLATNE VOŽNJE SVAKE SUBOTE I NEDJELJE.

Tijekom trajanja manifestacije “Zimski akvarel – adventske i božićne svečanosti u Splitu”, Turistička zajednica u  suradnji s HŽ putničkim prijevozom do 7. siječnja 2019. svake subote i nedjelje nudi besplatnu povratnu vožnju građanima Splita, Solina, Kaštela i Trogira do centra grada. Besplatan prijevoz subotom i nedjeljom bit će omogućen prigradskim vlakom na relaciji Kaštel Stari – Split – Kaštel Stari s polaskom iz Kaštel Starog u 9.41 sati i povratkom iz Splita u 14.03 sati.

Na splitskom području dječji božićni vlakovi Tin-express vozit će 8., 9., 15. i 16. prosinca na relaciji Split – Kaštel Stari – Split, s time da će 8. prosinca vlak krenuti u 9.35 sati, a 9., 15. i 16. prosinca u 9.42 sati. Cijena karte za dijete iznosi 30 kn, a za odrasle 50 kn.

Komentiraj