tri chefa u akciji

“Trio fantasticus za dicu”: Donatorska večer za male korisnike Udruge Anđeli i Odjela neonatologije KBC-a Split

Proslavljeni hrvatski kulinarski chefovi Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević, osim što su poznati po svojim sjajnim delicijama kojima su posluživali i mnoge svjetske velikane (glumce, pjevače, političare, sportaše…), poznati su i po svojim altruističnim osobnostima.

Naime, već više godina ovaj magični trio poznatiji i prepoznatljiviji pod nazivom “Trio fantasticus” osmišljava i provodi niz donatorskih i humanitarnih akcija i odaziva se na iste, a ovaj put su u glavnim ulogama u velikoj donatorskoj večeri koja nosi naziv “Trio fantasticus za dicu” kojom prilikom će spremati vrhunske delicije u nekoliko sljedova za sve uzvanike, a za potrebe malih korisnika Udruge “Anđeli” i Odjela neonatologije KBC-a Split.

Već sada vlada veliki interes za ovu gala donatorsku večeru koja će se održati u Kampusu u Splitu dana 29.11.2019.g. s početkom u 19,00 sati gdje se očekuju i nastupi mnogih glazbenih zvijezda.

Kako i doliči vremenu darivanja – Adventu, ovaj sjajni trio poklanja svom gradu još jednu noć za pamćenje darivajući najmlađe i najpotrebitije, u uvjerenju da će i ostali subjekti prepoznati trenutak vremena i da(va)ti svoj doprinos za one kojima je to najpotrebnije!

Bravo za naše chefove!

Komentiraj