"Get za Pujanke!"

Vijećnici zgroženi Krpetićevim statusom: “Osoba s takvim stavovima ne zavrjeđuje ovu funkciju”

Nakon što su petorica huligana u subotu napala vaterpoliste Crvene zvezde kotarski vijećnik Marina Krpetića objavio je status na Facebooku koji je podigao buru u javnosti.

“Bravo ekipa! Plaćam piće svima! Promaklo nam je, al lipo je vidit da čuvate grad! Get za Pujanke! Volimo vas”, napisao je Krpetić, vijećnik kotara Grad, ali i čelnik Udruge stanara povijesne jezgre Get.

Predsjednik Vijeća GK Grad, Žarko Matijević, odmah je, u nedjelju, sazvao hitnu sjednicu Vijeća na kojoj je šest od ukupno sedam vijećnika izrazilo zgražanje nad stavom Marina Krpetića koji im je putem društvenih mreža potvrdio da stoji iza svakog slova kojeg je napisao. Oštro su osudili ne samo gnjusni napad, već i riječi podrške vijećnika s kojim su do sada uvijek donosili jednoglasne odluke.

Ovaj put su odlučili oštro i javno suprotstaviti se njegovom stavu koji ni na koji način ne odražava njihove svjetonazore te ne dozvoliti da se neodgovorna i skandalozna izjava njihovog dojučerašnjeg kolege dovede u bilo kakvu vezu s njihovim predanim radom i postignutim rezultatima, poručili su iz Vijeća.

“Vijeće GK Grad smatra da osoba s takvim stavovima, spremna to i objaviti na društvenoj mreži, u najblažem slučaju, ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije koja mu je povjerena”, napisao je Žarko Matijević, predsjednik kotara Grad.

Komentiraj