festival alternativne urbane glazbe

Više od 1500 rasplesanih ljudi guštalo na prvoj večeri Fibre

U Ljetnom kinu Bačvice sinoć je održana prva večer Fibre, festivala alternativne urbane glazbe u organizaciji yem agencije.

1500 posjetitelja, domaćih i turista plesalo je uz Psihomodo Pop, Letu Štuke, Jonathana i Juggernaut. Svima dragi Psihomodo Pop najviše je zagrijao Ljetno kino, a ništa manje plesna atmosfera nije se zaustavila i dalje sa sarajevskim Letu Štuke.

Festival je otvoren u 18:30 Open air pub quizom – 32 ekipe koje su se borile za brojne nagrade pokazale su zašto je ovaj kviz najposjećeniji domaći glazbeni kviz. Pobjedu je odnijela ekipa  Xiaomi & Vuki, a zatim je mladi splitski instrumentalni dvojac Juggernaut hrabro i žestoko otvorio glavni glazbeni dio festivala. Prva navala posjetitelja desila se pred početak Jonathana, a bend je odličnom svirkom i energijom nadoknadio prošlogodišnje propuštanje Fibre zbog ozljede člana benda.

Drugi festivalski dan otvara Bojana Vunturišević u 20:00, od 21:00 do 21:45 Splićanima se po prvi put predstavlja i Boris Štok. Od 22:00 do 23:15 na sceni je headliner Urban & 4, od 23:30 do 00:30 misteriozni dvojac Nipplepeople, a iza njih DJ Indy pušta glazbu do kasno u noć.

GALERIJA: U Ljetnom kinu Bačvice održana prva večer Fibre

Ulaznicu za drugu i posljednju večer Fibre možete kupiti online putem sustava Ticketshop.hr ili Entrio.hr ili na ulazu u kino po cijeni od 90,00 HRK.

Komentiraj