od srijede

Prilika za veliku uštedu: Croatia Airlines će ovaj tjedan spustiti cijene karata za sve letove

Popust će se moći ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama ili preko mobilne aplikacije.

Iz hrvatske zrakoplovne kompanije Croatia Arilines izvijestili su da putnicima koji kupe karte od srijede do nedjelje ovog tjedna nude popust od 30 posto na cijene karata za sve letove.

“Croatia Airlines od srijede, 13. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine putnicima nudi 30 posto popusta prigodom kupnje aviokarata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke, čime putovanja u zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika postaju još dostupnija putnicima.

Popust od 30 posto moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama croatiaairlines.hr ili preko mobilne aplikacije, a uvjet je upisivanje posebnog promo koda tijekom postupka rezervacije i kupnje aviokarata. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije”, stoji u priopćenju Croatia Airlinesa te dodaju kako “korištenjem promo koda putnici mogu ostvariti 30 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine” i da se “popust odnosi na prevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste”.

Komentiraj