novi preokret / Damir Krstičević ostaje ministar obrane

Image
Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Krstičević je definitivno prelomio i odlučio nastaviti obnašati važnu funkciju

24.7.2017.
11:49
Žarko Bašić/Pixsell
VOYO logo

Damir Krstičević objavio je u ponedjeljak kako je, nakon brojnih razgovora s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio da će i dalje nastaviti obnašati dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra obrane.

„Nakon brojnih razgovora s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem, odlučio sam kako ću i dalje nastaviti obnašati dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra obrane. Javnosti su poznati razlozi zbog kojih sam ponudio svoju ostavku, već sam ih više puta javno obrazložio i želim odlučno demantirati bilo kakav drugi skriveni razlog ili motiv", navodi se u izjavi koju je vezano za ponuđenu ostavku na dužnost ministra obrane, dao potpredsjednik Vlade i ministar obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi, koju prenosi Ministarstvo obrane, Krstičević je zahvalio pripadnicima Oružanih snaga koji su zajedno sa svim ostalim gasiteljima uz nadljudske napore obavili ogroman posao u obrani od katastrofalnog požara te poručio kako mu je čast biti na čelu Ministarstva obrane i sa svojim timom nastaviti velike projekte u Ministarstvu obrane (MORH) i Oružanim snagama RH (OS RH)

"Pripadnici Oružanih snaga zajedno sa svim ostalim gasiteljima uz nadljudske su napore obavili ogroman posao u obrani od katastrofalnog požara i ovom prilikom im se od srca zahvaljujem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proteklih dana zvali su me pripadnici HV-a, kolege generali i ministri, međutim posebno sam zahvalan predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću na bezrezervnoj potpori ne samo meni, nego što je još važnije i svim projektima koje sam zajedno sa svojim timom pokrenuo u svrhu jačanja Oružanih snaga Republike Hrvatske i izgradnje boljeg i učinkovitijeg sustava Domovinske sigurnosti. Upravo je ta potpora razlog ove moje odluke."

Čast mi je, istaknuo je Krstičević, biti na čelu Ministarstva obrane i sa svojim timom te u suradnji s drugim ministarstvima i Predsjednicom Republike i vrhovnom zapovjednicom Oružanih snaga Kolindom Grabar-Kitarović nastaviti velike projekte od iznimne važnosti za jačanje Oružanih snaga, sigurnosti, prosperiteta i gospodarskog razvoja Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, je zahvalio brojnim prijateljima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata te brojnim građankama i građanima koji su mu ovih dana slali poruke potpore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo