djeca političara su baš sposobna

EKSKLUZIVNO Kći Dubravke Šuice u jeku recesije kupila luksuzni stan u Zagrebu – Bez kredita

Godine 2011. Hrvatska se suočava s ozbiljnom recesijom, gospodarstvo stagnira, BDP pada, a 29-godišnja kći Dubravke Šuice postaje vlasnica luksuznog četverosobnog stana u zagrebačkoj Ulici Ljudevita Posavskoga, objavile su Vijesti.hr.

Riječ je o nekretnini ukupne površine od 92,36 četvornih metara, čija je cijena u tom trenutku, moguće je rekonstruirati, viša od 200.000 eura. Cijena stanova većih od 40 kvadrata na toj lokaciji, potvrdili su za Vijesti.hr iz Tehnike, bila je te godine 2499 eura, što znači da je stan Šuičine kćeri stajao 230 tisuća eura ili oko milijun i 750 tisuća kuna.

Mirta Šuica diplomirala je na zagrebačkom Pravnom fakultetu 2006. godine, najmanje tri, a najviše pet godina, imala je status vježbenice. Minimalna Zakonom propisana plaća vježbenika je 6.600 kuna brutto.

U isto vrijeme 2011., kada se mlada pravnica upisuje kao vlasnica četverosobnog stana u Zagrebu, porijeklo imovine bivše dubrovačke gradonačelnice prema pisanju medija istražuje USKOK.

Cijelu priču, s dokumentima koji pokazuju kako je kći bivše profesorice u gimnaziji i pomorskog kapetana bez dizanja kredita kupila stan pročitajte na ovom linku.

Komentiraj