smetala mu buka?

Incident na Murteru: Bivši HDZ-ov vijećnik upao u kafić sa sjekirom i počeo razbijati lokal

Muškarac D.S. živi u blizini spomenutog ugostiteljskog objekta te mu je vjerojatno smetala buka pa je odlučio sjekirom uništiti inventar, piše ŠibenikIN.
U šibenskoj policiji potvrdili su da se to dogodilo, ali zasad nisu mogli dati više informacija o samom događaju i njihovim eventualnim radnjama koje su uslijedile.
Prema pričanju mještana Murtera, moguće je da mu je smetala buka i gužva u tom lokalu koji u posljednje vrijeme jako dobro radi i stalno je pun.Iz Policijske uprave šibensko-kninske službenog izviješća o tom događaju nisu izvijestili u svojim redovnim priopćenjima ovih dana.
Načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov kratko je prokomentirao kako takav način rješavanja problema nije ni u jednom slučaju dobro rješenje, te da se situacija trebala izgladiti razgovorom s vlasnicima lokala ili u Općini.
“Kafići imaju dozvolu raditi do dva, a ponekad i tri sata, ali glazba se tada mora utišati. Ako je tom čovjeku smetala glazba, a koliko sam čuo, u tome je bio problem, trebao je mirnim putem iznijeti u čemu je problem”, rekao je načelnik Turčinov, piše ŠibenikIN, koji je kontaktirao D.S-a, ali on nije želio komentirati incident.

Komentiraj