ljudi nisu sretni

Korisnici bonbona nisu mogli pristupiti mreži, Facebook zatrpan komentarima

U srijedu ujutro neki korisnici bonbona imali su problema s pristupom mreži.

Korisnici su zatrpali i Facebook stranicu bonbona s komentarima da nemaju mreže i da je mogu koristiti.

Iz bonbona su na Facebooku odgovorili da je problem nastao zbog radova na sustavu koji su trajali tijekom jutra. Dodali su i kako radovi koje obavljaju nisu trebali utjecati na korisnike.

“Mislio da mi crko mob, raskopao 2 druga seleći sim karticu a ni tamo ne radi. Pa mislio osla sim pa piši bonbonu ali 2 sata nema odgovora i sad čitam ovo ovdje. Posao na hrvatski način. Odnos prema korisnicima je stvarno dno. Pa mogli su se udostojiti napisati obavijest tu na stranici ako već nisu proslijedili obavijest nekim putem korisnicima”, piše jedan korisnik na Facebooku. Iz bonbona su mu se ispričali zbog problema i odgovorili da su poteškoće riješene.

Neki korisnici su tražili i da im se umanji račun, na što su iz bonbona odgovorili citirajući pravilnik: “Prema Općim uvjetima Hrvatskog telekoma za mobilne usluge, čl.48: Korisnik usluga prihvaća da u okviru tehničkih i operativnih mogućnosti mobilne mreže Hrvatskog Telekoma postoji mogućnost da mobilne usluge Hrvatskog Telekoma neće biti dostupne u svako vrijeme i na svakom mjestu”.

Komentiraj