ne otvarajte link

Lažni kuponi trgovačkih lanaca šire se internetom: "Ne nasjedajte na prevaru!"

Društvenim mrežama u posljednjih se nekoliko dana šire linkovi sa stranice pernameg.com s besplatnim kuponima u vrijednosti od 1000 kuna i to za trgovačke lance Konzum, Lidl, Bipa i Croatia Airlines povodom njihovih godišnjica, pišu Vijesti.hr
No, budite na oprezu jer linkovi su obična prevara. Naime, u srijedu su se spomenuti trgovački lanci oglasili na svojim službenim Facebook stranicama kako bi sami upozorili građane da se radi o lažnim informacijama.
“Dragi fanovi, zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se “dijele” preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare! Još jednom, svi kuponi za osvajanje do 1.000 kn u našim trgovinama – lažni su. Sve naše pogodnosti uvijek možete pronaći na našem službenom Facebooku, u našim trgovinama te na našim službenim stranicama: http://www.lidl.hr/hr/index.htm. Savjetujemo vam da i sada i ubuduće uopće ne otvarate sumnjive poveznice poput navedenih koje su se počele jutros pojavljivati”, stoji u priopćenju za javnost pristiglom iz Lidla.

[UPOZORENJE – LAŽNI KUPONI] Dragi fanovi, Zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se "dijele…

Objavljuje Lidl HrvatskaSrijeda, 13. rujna 2017.


Sličan je odgovor dala i PR služba Croatia Airlinesa, istaknuvši kako oni svoju obljetnicu ne obilježavaju ni na koji način.
“Nastavno na niz pitanja koja smo zaprimili, obavještavamo vas da Croatia Airlines NE obilježava obljetnicu i trenutno NE dijeli nagradne karte preko Facebooka. Nismo objavili Facebook post kojim se natječaj oglašava, niti smo povezani s web stranicom iz posta”, piše u njihovom priopćenju.

Nastavno na niz pitanja koja smo zaprimili, obavještavamo vas da Croatia Airlines NE obilježava obljetnicu i trenutno NE…

Objavljuje Croatia AirlinesUtorak, 12. rujna 2017.


I ostali lanci oglasili su se priopćenjima, a njih možete vidjeti u nastavku, pišu Vijesti.hr

[UPOZORENJE]Dragi naši,Primijetili smo da internetom kruže kuponi za osvajanje do 1.000 kn. Istina je da slavimo 10…

Objavljuje BIPA HrvatskaUtorak, 12. rujna 2017.


 

Komentiraj