afera sa zemljištem

Lovru Kuščevića pogodili komentari sumještana, sad ih proziva na Facebooku

“Konačno je krenulo razotkrivanje onih kojima smetam. Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove”, napisao je na svom Facebook profilu Lovro Kuščević, aludirajući na komentare svojih sumještana koji su javno istupili i Kuščevića optužuju za laži i malverzacije prilikom kupnje brojnih parcela u rodnom Nerežišću, a sve s ciljem povećavanja vrijednosti zemljišta i zarade.

Ogorčeni Kuščević opleo je po jednom svom “sumještanu” Srđanu Dvorniku, koji je odlučio otkriti istinu o Kuščevićevim namjerama s kupovinom, prenamjenom, a zatim i prodajom zemljišta.

“Ne znam kako ga lakše opisati nego kao lijevog aktivista. Dok je Domovina još bila u ratu i dok su se spremale najveće vojne operacije za oslobođenje okupiranih teritorija, Bljesak i Oluja, Dvornik je 1994. počeo raditi kao izvršni direktor u Soroševom Institutu otvoreno društvo, koji će financirati oporbene stranke i udar na HDZ. Tamo je radio do smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Svojevremeno je osnivao Udruženje za Jugoslovensku inicijativu, a radio je u raznim domaćim i stranim ljevičarskim fundacijama (pročitajte njegov životopis u objavi ili potražite na web-u)”.

Kuščevića su izjave njegovih sumještana o zastrašivanju i lažnim obećanjima koje im je davao, a sve kako bi jeftino došao do zemljišta, očito jako pogodile pa nikome nije ostao dužan.

“Tko je ta “Nerežiška” – Đurđa Knežević? Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika. Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju znam da sam na pravom putu!!!!! I naravno da nisam ja cilj već sredstvo, oni nisu organizatori već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 1990.-tih sve uz pomoć Soroševog novca. Ovo su sve neoborive činjenice”!, objavio je Kuščević na Facebooku.

U današnjem izdanju Jutarnjeg lista napokon je krenulo razotkrivanje onih kojima smetam. Računaju da sam na samrti pa…

Objavil/a Lovro Kuščević dne Nedelja, 07. julij 2019

Komentiraj