hdz okrenuo ploču / Nakić i Prgomet: 'Cijena dopunskog neće rasti, neće se naplaćivati niti hitni prijem'

Ministar zdravstva Dario Nakić i Drago Prgomet naglasili su kako neće poskupjeti dopunsko zdravstveno osiguranje, kao i da HDZ brine da 'građanima zdravstvene usluge budu dostupne'

29.8.2016.
12:37
VOYO logo

Ministar zdravstva Dario Nakić i Drago Prgomet predstavili su mjere i razvoj zdravstva u programu HDZ-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unapređenje kvalitete zdravstvenog sustava, a kroz reformu bolničkog sustava gdje ćemo raditi na povećanju kvalitete i opremljenosti bolnica. Već smo nabavili novih 15 CT-a. Kvalitetna oprema omogućit će da se pacijenti kvalitetno liječe", rekao je tehnički ministar, prenosi N1.

Razvijat ćemo funkcionalnu povezanost ustanova da spriječimo lutanje pacijenata. Radimo i na projektu Nacionalne dječje bolnice, koja će biti smještena u Zagrebu, U izradi je medicinski plan o tome što će sadržavati ta bolnica. Poboljšat ćemo i rad hitne medicinske službe. Poboljšat ćemo i mogućnost upotrebe brodova za hitnu službu. U tijeku je izrada studije održivosti, a financirat će se iz sredstava EU", dodao je Nakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće poskupjeti dopunsko zdravstveno osiguranje", kazao je Nakić odgovarajući na novinarska pitanja. 

"U međuvremenu je od prvotne najave poskupljenja došlo je do novog gospodarskog rasta i neće biti potrebe za poskupljenjem", naglasio je HDZ-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti ni naplate u hitnom prijemu", izričito je istaknuo Prgomet podsjetivši da država mora osigurati uslugu građanima, a Nakić je poručio: "Štitit ćemo solidarnost i dostupnost usluge našim građanima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo