užas u zadru

Otac žigosane djevojke: “Strah me je, ali kćer ću i dalje slati u školu”

Zadarska policija kazneno je prijavila 15-godišnjeg učenika koji je školskoj kolegici upaljačem žigosao slovo “U” na ruku. Zbog vršnjačkog nasilja, u Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu stigao je i dodatni inspektor Ministarstva.

Ravnatelj škole svjestan je da mu prijeti smjena, a jučerašnju izjavu “da se radi o dječjoj igri” – danas pripisuje učenicima. Tvrdi kako su ga oni molili da ne zove policiju. U međuvremenu, zlostavljana učenica primila je i prijetnje.

RTL-ova reporterka Nikolina Radić razgovarala je s ocem zlostavljane djevojke.

Jeste li zadovoljni kako su svi reagirali?

Što se tiče policije, odradila je veliki posao. I jako sam zadovoljan. Jedino nisam zadovoljan ravnateljem škole, govori neistine po medijima, skriva predmete, ublažava stvari, kao što je rekao da je to dječja igra, pa je rekao da se obitelj dogovorila da se ne zove policija, što nije istina. A kad se danas dogodila nova prijetnja zvao sam više puta na telefon, nitko se nije javio. Zvao sam razrednicu, nitko se nije javio, zvao sam pedagoginju, nitko se nije javio.

Jeste zvali ravnatelja?

Da, ali se nije javio. Zvao sam policiju, došli smo u školu, ravnatelja nije bilo.

Je li vas strah slati kćer u školu?

Da. Ali, i dalje ću je slati u školu, imamo kontrolu, institucije funkcioniraju. Nisam zadovoljan Ministarstvom. Koju su kaznu dali za ravnatelja, što su otkrili kod njega i zašto mi o tome nismo obaviješteni, pišu Vijesti.hr

Komentiraj