skupljaju se donacije

Pomozimo hrabroj mami koja je usred bitke s rakom rodila sina: Svaka donacija je dobrodošla!

U mjesecu borbe protiv raka dojke obratio nam se jedan tata koji se našao u životnoj noćnoj mori kada mu je supruga oboljela od raka.

Hrabra žena je u visokom stupnju trudnoće saznala da joj se rak proširio cijelim tijelom, dijete je rodila i sama se podvrgnula mukotrpnom liječenju. Rak je izmučio njezino tijelo ostavivši brojne posljedice protiv kojih se svakodnevno još uvijek bori.

Uz sve troškove koje svaki roditelj ima, ovaj hrabri tata mora naći načina i da plati liječenje svoje voljene supruge, vježbe kog logopeda te vježbe na Goljaku s bebom.

Nije mu preostalo drugo nego da se obrati vama koji ste više puta pokazali da imate veliko srce. Svaka donacija je dobrodošla.

Možete im pomoći uplatom na broj žiro računa: IBAN HR 9423400093112557332 u Privrednoj banci Zagreb na ime Dino Ljutić. SWIFT za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X.

Hrabra Mama. Oboljela od raka i bez svijesti rodila sina. Svaka pomoć je dobrodošla!Možete im pomoći uplatom na broj žiro računa: IBAN HR 9423400093112557332 u Privrednoj banci Zagreb na ime Dino Ljutić. SWIFT za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X.

Objavljuje Valentina Meštrić u Utorak, 24. srpnja 2018.

 

Komentiraj