ne prestaje iznenađivati

Slika Ante Pavelića u kući koju je Kuščević iznajmljivao turistima

Bivšem ministru uprave, bivšem ministru graditeljstva, bivšem načelniku Nerežišća i saborskom zastupniku, svima njima okupljenima u jedinstvenoj osobi Lovre Kuščevića, banuli su danas na vrata policajci s nalogom za pretres.

Mjesec dana nakon što je izbačen iz vlade policajci su kod Kuščevića došli tražiti dokaze o njegovoj umiješanosti u razne nekretninske malverzacije, piše Index.

Ako se to sve ostavi po strani, zanimljivo je zamjetiti kako je Kuščević dočekivao goste kojima je iznajmljivao kuću i koji su mu za odmor u vili s bazenom pošteno plaćali. O grbu s prvim bijelim poljem već se pisalo, a sada smo pregledom fotografija Kuščevićeve vile u Nerežišćima uočili da je nad kuhinjskim kaminom domaćin smjestio fotografiju Ante Pavelića.

Ustaški poglavnik u uniformi prema Kuščevićevu mišljenju vjerojatno otvara apetit, a i dovoljno mrko gleda da bi svaki nadobudni kulinarski amater sigurno dvaput promislio prije nego što bi oboritu ribu nakon gradelavanja začinio ičim osim maslinovim uljem.

Foto: Booking.com

U roštilj nadzornika Pavelića odlično bi pasala boca crnoga vina. Lovro Kuščević boce s Pavelićevim likom na etiketi rado je poklanjao svojim prijateljima pa možda negdje u podrumu ima još koju, za turiste nacističkih sklonosti, piše Index.

Komentiraj