brojne reakcije

Sramotno ponašanje: Daruvarac luduje po narodnjacima dok njegovu žrtvu čekaju brojne operacije

Darko Kovačević Daruvarac nedavno je izišao iz pritvora nakon što je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora za prijetnje i brutalno premlaćivanje 18-godišnje Zadranke.

Tako pravomoćnu presudu, iako je djevojku zamalo ubio, čeka na slobodi. Jer, zakon je takav. U pritvoru, naime, nakon izricanja presude nije mogao ostati više od mjesec dana.

Tako je od 10. veljače na slobodi, u gradu u kojem živi i njegova žrtva, bez mjera opreza i slobodom da ode gdje želi. Poručio je tada da neće bježati iako ima i državljanstvo BiH. Osim toga, u razgovoru za RTL izjavio je kako je i on sam – žrtva te da nema razloga ostati u Hrvatskoj.

Na Instagram stranici “Dnevna doza sinjskih kafića” objavljena je njegova fotografija s koncerta srpskog folk pjevača Mile Kitića.

Daruvarac se na fotografiji zabavlja u društvu, a u opisu stoji:

Darko Kovačević Daruvarac osumnjičen i nepravomoćno osuđen na 5 godina zatvora za brutalno premlaćivanje svoje djevojke sinoć u ložama na koncertu Mile Kitića bez ikakve brige i srama.”

Daruvarac se očito dobro provodi. A njegova žrtva? Prema informacijama iz njezina bliskog kruga, čeka još jednu od mnogobrojnih operacija kako bi sanirala teške posljedice teških ozljeda koje joj je nanio premlaćivanjem, pišu Vijesti.hr

“Loše ste ga ugostili ..drugi put mu dajte još dvi tri cure da ih tuče malo mu je alkohol i loža….”, “Njega su tu doveli za reklamu malo sad svi pisu da je on bija nebi niko zna da je tu bija neki Mile Kitic pivat itd” samo su neki od komentara na Instagramu

Komentiraj