OŠTAR STATUS

Stipe Petrina: “Plenković je vucibatina”

Načelnik Primoštena i nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina na svojoj službenoj web stranici opleo je po novom predsjedniku HDZ-a- Andreju Plenkoviću.

Naime, kontroverzni Dalmatinac objavio je kratki tekst pod naslovom “Tko je Andrej Plenković?”,  kojeg prenosimo u cijelosti.

“Andrej Plenković tipičan je proizvod svjetskih, sjajno odjevenih, dobro obrazovanih, ali ipak vucibatina. Uljuđen, blagoglagoljiv, miran, nesklon galami i lupanju šakom po stolu. Ali istodobno i onaj koji je vodu pio s istog izvora kao Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović.

Cure i dečki su naime mlijeko sisali s europske i američke sise i u njoj vide sve. Njihov su život NATO pakt, engleski jezik, latinske doskočice, pjenušci, jastozi, dakle sve ono što jadni hrvatski narod nema niti će, dok oni budu vladali, imati. Samo onaj koji se ujutro probudi, otvori prozor i vidi kako neki bijednik kopa po kontejneru za smeće, može biti ispravan i Hrvatskoj koristan političar. Kako da onaj koji upravo jede kovača na pjenici od badema može razumjeti onoga koji mjesecima nije platio struju jer je izgubio posao?”

Komentiraj