rtl direkt

“Sve je ispalo sjajno, hvala Bogu”: Kuščević se vraća na “najbolje radno mjesto na svijetu”

Dok Andrej Plenković mozga s kim će zamijeniti Lovru Kuščevića u Vladi, Lovro Kuščević se vraća na najbolje radno mjesto na svijetu, na kojem nema ni afera ni posla. To je naravno radno mjesto hrvatskog narodnog zastupnika.

U srijedu je podnio zahtjev za aktivaciju svog saborskog mandata koji će mu početi teći od 18. srpnja. Obzirom da se zadnja sjednica Sabora prije ljetne stanke održava 12 srpnja, Lovro Kuščević neće morati doći niti jedne jedine minute na posao, a već će imati dva mjeseca godišnjeg odmora plaćenog 15.000 kuna mjesečno. To je par tisuća kuna manje nego što je imao kao ministar, ali tu mjesečnu razliku bivši ministar će na godišnjem nadoknaditi u jednom danu, pišu Vijesti.hr.

Naime, iduća dva mjeseca se na miru može posvetiti rentanju svoje vile na Braču koju iznajmljuje za 2 i pol tisuće kuna dnevno. Sigurno će se baviti i uređenjem druge vile koja mu se gradi na onom prenamijenjenom zemljištu, a tu su još dva prenamijenjena građevinska zemljišta, šume vinogradi i pašnjaci, tako da svi koji su inzistirali na njegovoj ostavci ministru učinili najveću uslugu u životu te nije čudo da kaže kako je sve ispalo sjajno, Bogu hvala.

Komentiraj