dobri duh Božića / Teško bolesni Ante Mučić: 'Želja mi je pomoći Mati Braliću jer znam kako je biti u takvoj situaciji'

Image
Foto: Šibenski portal

Anti je tumor na mozgu dijagnosticiran 2010. godine nakon čega je uslijedila operacija na Rebru, 32 zračenja i osam kemoterapija.

23.11.2016.
11:11
Šibenski portal
VOYO logo

"U mojoj staroj školi ima jedan dječak, Mate Bralić, za kojeg se prikuplja pomoć jer je slijep. Htio bih mu od prodaje jednog svog adventskog vijenca novčano pomoći jer znam kako je biti u takvoj situaciji. Malo je ali nisam u prilici pružiti mu više i ovo je od srca", riječi su to Ante Mučića, 16-godišnjeg dječaka iz Žaborića kojemu je prije šest godina otkriven tumor na mozgu. Prvi.

"Nije mogao hodati ni govoriti, ali sve smo to prošli zajedno. Veliku radost pronalazi u izradi kamenih kućica i adventskih vijenaca od čoka vinove loze. To radi kako bi mi financijski pomogao ali i radi osobnog ispunjenja budući da tada ne misli na bolest. Nakon prvog tumora i dugotrajnog oporavka, Anti je u prosincu 2014. dijagnosticiran novi. Bio je dobro, pun života, radio je adventske vijence i tada je stigao poziv iz Zagreba. Nije bilo lako ali prihvatili smo to jer je najvažnije ići naprijed i boriti se. Sada čekamo nalaze da vidimo na čemu se jer kod ovih bolesti uvijek postoji neizvjesnost. Mi se nadamo i vjerujemo da će biti bolje", kazala je samohrana majka Zdravka za Šibenski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anti izrada adventskih vijenaca i kamenih kućica pomaže da ne misli na bolest, a svi mi mu možemo pomoći kupnjom istih i pokazati da još uvijek u sebi imamo dobri duh Božića. Duh koji je kod Ante svakako prisutan jer bez obzira na svoju situaciju, on gleda kako pomoći drugome.

Više pročitajte na Šibenskom portalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo