Fajt kumova / Thompson se ozbiljno obrušio na Škoru: 'Ne nasjedajte na nagovaranja onih s velikim egom'

Image
Foto: PIXSELL, arhiva

Pozvao je birače da izađu i glasuju na izborima, a ne da ponište listiće te na taj način 'nasjednu na nagovaranja'

2.1.2020.
15:45
PIXSELL, arhiva
VOYO logo

Pjevač Marko Perković Thompson na Facebooku je pozvao birače da izađu na izbore, jasno dajući do znanja za koga će on glasati. Posebno je iznenadio porukom u kojoj jasno daje do znanja da se ne slaže s nedavnom objavom bivšega predsjedničkog kandidata na izborima, ali i svoga prijatelja i kuma Miroslava Škore.

"Pozivam vas da iziđete na izbore jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobijede", napisao je Thompson u objavi na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao je birače da izađu i glasaju na izborima, a ne da ponište listiće te na taj način "nasjednu na nagovaranja onih s velikim egom".

"Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak", napisao je pjevač očito aludirajući na objavu Miroslava Škore, kandadata za predsjednika u prvom krugu predsjedničkih izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovu pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo", poručio je Marko Perković Thompson putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo