hrvatska pokazala veliko srce

U samo nekoliko sati skupljeno dovoljno novca za Laurina kolica

Laura Lovošević dobit će nova invalidska kolica jer je u nekoliko sati nakon objave dirljivog statusa na Facebooku skupila 50.000 kn koja su joj bila potrebna za njih.

“Ljudi, hvala Vam svima na uplatama. Skupilo se i više od 49.000 kuna. Čim dobijem nova kolica, objavit ću i svi ćete vidjeti. Ostatak novaca bit će ili vraćen ili uplaćen u druge donacije onima kojima treba”, objavila je u snimci na Facebooku Laura te je preko Facebooka zamolila da joj se više ne uplaćuje novac.

Hvala vam ljudi neizmjerno na velikoj pomoći. Moram vam svima zahvaliti jer ste svi sudjelovali u tome. Uplačivanjem,…

Objavil/a Laura Lovošević dne Četrtek, 30. maj 2019

U dirljivoj objavi Laura je u četvrtak popodne napisala da su kolica njezine noge te je zamolila za donacije. Status se brzo počeo dijeliti na društvenim mrežama, a objavljen je i u nekoliko medija. 24 sata kasnije, Laura je već objavila da je skupila dovoljno novca, pišu Vijesti.hr

“Ti svoje noge imaš, one hodaju, trče i skaču. Vjerojatno nisi dulje od minute u životu razmišljao kako je to kada ne možeš do napolitanki na polici, a udaljene su samo par koraka od tebe. Tih par koraka ja nemam, a voljela bi ih imati i trebam ih. Da nisi slučajno pomislio kako tražim sažaljenje, to je zadnja stvar koju trebam u životu. Ja trebam samo tu jednu minutu od tebe, da ti kažem jednu stvar. Imam snove i želje isto kao i ti, isto kao i svako dijete i čovjek na svijetu. Ne trebam ja ništa posebno, pametna sam, ambiciozna i želim živjeti normalan život kakav zaslužujem. Želim ići na fakultet, obrazovati se i biti što samostalnija. Ali kolica… kolica su moje noge… Ti svoje imaš, one hodaju, trče i skaču”, napisala je Laura Lovošević u statusu prije dva dana.

“Ono što trebam su nova kolica, obećavam da neću pobjeći u Irsku. Šalu na stranu, nova kolica kakva trebam da normalno funkcioniram i radim sve što radi jedna normalna djevojka od dvadeset i jednu”, napisala je Laura u toj objavi, pišu Vijesti.hr

Komentiraj