uhićenje

Policija uhitila Dražena Dakića, trostrukog ubojicu Hrvata iz Njemačke

Njemački mediji javljaju da je Dražen Dakić uhvaćen u utorak u poslijepodnevnim satima na području grada Rottweila. Prilikom uhićenja nije pružao otpor.
Danas je bila i raspisana nagrada te se nudilo 5000 eura za bilo kakve informacije o 40-godišnjem Hrvatu Draženu Dakiću koji je u četvrtak ubio svog šestogodišjneg sina, dečka svoje bivše partnerice i njihovu prijateljicu koja je došla u posjet obitelji, pišu Vijesti.hr
Policija je danima tragala za trostrukim ubojicom koji je nakon stravičnog ubojstva pobjegao u zelenoj Seat ibizi i udaljio se u nepoznato.
RANIJE OBJAVLJENO
Danas je raspisana nagrada i nudi se 5000 eura za bilo kakve informacije o 40-godišnjem Hrvatu Draženu Dakiću koji je u četvrtak ubio svog šestogodišjneg sina, dečka svoje bivše partnerice i njihovu prijateljicu koja je došla u posjet obitelji, pišu Vijesti.hr.
Policija traga za trostrukim ubojicom koji je nakon stravičnog ubojstva pobjegao u zelenoj Seat ibizi i udaljio se u nepoznato. Policija je pronašla automobil, ali za ubojicom još tragaju policajci, psi i dronovi.
Kako je izjavio jedan policijski službenik smatra se da se ubojica ne skriva u šumi, već u nekom naseljenom mjestu.

Komentiraj