"Maksimalno im čestitam"

Urnebesni video: Prvak Litve naslov slavio uz Jolinu pjesmu

Nogometni klub Suduva iz Litve proslavio je osvajanje nogometnog prvenstva, baš kao što bi i svaki drugi klub učinio. No, ono što je najzanimljivije u cijeloj priči jest da su svoj uspjeh proslavili uz hitove našeg pjevača – Jole.

Očito je Jole popularan i van granica Lijepe Naše, a hit uz koji su zapjevali litavski prvaci je – Maksimalno. Bilo je to prije nekoliko dana, a klub je snimku objavio na svojoj Facebook stranici. Svemu se začudio i sam Jole. Evo što je o tome kazao u nedavnoj objavi na Facebooku.

“Da mi je netko pričao da će se moja pjesma puštati u dalekoj Litvi, ne bih mu virovao, a još manje da će nogometaši nekog njihovog kluba osvajanje naslova prvaka države slaviti uz moju pjesmu. Maksimalno im čestitam i tko zna, možda jednom i zapivam u Litvi. Glazba zbilja ne poznaje granice”, stoji u Jolinom statusu.

Objašnjenje za ovu iznenađujuću situaciju krije se u činjenici da za ovaj klub igra i nekoliko Hrvata. Andro Švrljuga igra na poziciji desnog beka, Austrijanac hrvatskih korijena Sandro Gotal zabio je nekoliko važnih golova, a Ivan Kardum je najbolji golman lige.

Andro Švrljugos šokis

Vakarėliai su Andro vyksta panašiai taip 🙂 Jei norite prisijungti, susiraskite Jole „Maksimalno“.Visus neabejingus „Sūduvai“ žmones kviečiame jungtis į klubą, nesvarbu, kur gyvenate, būkime kartu! Plačiau: https://bit.ly/2CVvQJw#MesSūduva #MesČempionai

Objavljuje FK Sūduva u Četvrtak, 8. studenoga 2018.

Komentiraj