prijave od 2. do 15. rujna

Županija uvodi novi edukacijski program za poduzetnike početnike

“ICT županija od ove godine uvodi novi edukacijski program za poduzetnike početnike za koji prijave počinju 2. rujna i traju do 15. rujna.

Fond nagrada od 30.000 kuna podijelit će najbolji timovi ili pojedinci koji su u procesu razvoja novih IT rješenja i pokretanja vlastitog IT startupa. Više informacija i prijava na: www.ictzupanija.hr/startIT

Splitsko-dalmatinska županija od ove jeseni proširuje paletu aktivnosti koje organizira putem projekta ICT Županija, pa će tako svi zainteresirani za startupe i IT poduzetništvo tijekom novog edukacijskog programa “Startup akademija – StartIT@PICS” imati priliku steći nova znanja i vještine od iskusnih poduzetnika i mentora.

Od osnovnih pojmova, do naprednih poslovnih strategija, odabrani pojedinci i timovi će biti educirani tijekom tjedan dana intenzivnih edukacija, nakon čega slijedi mjesec dana aktivnog samostalnog rada uz praćenje i mentorstvo.

Svi pojedinci ili timovi koji imaju vlastite poslovne ideje ili su započeli sa razvojem inovativnih IT proizvoda, imat će priliku sudjelovati u programu i napraviti korak dalje u razvoju priče o vlastitom poduzetničkom uspjehu. Najbolji među polaznicima programa dobit će i dio financijskih sredstava iz fonda od 30 000 kuna, i to na način da će prvoplasirani dobiti 15 000 kuna, drugoplasirani 10 000 kuna, a trećeplasirani 5 000 kuna.

Ne zaboravimo da su u tijeku i pripreme za renovaciju ICT centra Splitsko-dalmatinske županije, gdje će uz veliki coworking prostor, startup tvrtkama biti omogućeni i uredski prostori pa će i na taj način ICT županija pružiti pomoć i podršku tvrtkama koji započinju inovativne IT projekte.

Komentiraj