Kolekcija koja slavi obline

Nives Celzius podigla temperaturu na splitskom Žnjanu

Nives Celzijus zvijezda je nove modne kampanje Monike Sablić za nadolazeće ljeto 2019. godine.

Ni kiša ni vjetar nisu omeli svestranu Nives i modnu dizajnericu da snime prekrasni editorial na splitskoj plaži Žnjan. Usprkos nepovoljnom vremenu Nives je poput prave profesionalke odradila foto session te svojom pojavom koja garantira poglede gdje god da dođe zaintrigirala slučajne prolaznike koji su sa zanimanjem promatrali pjevačicu u ulozi modela u kreacijama od svile koje su savršeno istaknule njene obline.

Prolaznici su znatiželjno promatrali pjevačicu u ulozi modela koja je izazovno pozirala ne skrivajući svoj
seksepil. U cvjetnoj haljini koja se savršeno slila niz njenu liniju Nives izgleda poput kakve filmske dive iz talijanske cinematografije. Pjevačica jednako tako odlično nosi i mušku bijelu oversize košulju, koja diskretno otkriva njene atribute.

U ulozi modela je i Monika Sablić jer njene klijentice je uvijek vole vidjeti u njezinim kreacijama. Monika je i u najnovijoj kampanji kao i uvijek vjerna svom ženstvenom modnom stilu.

GALERIJA: Nives Celzius ušla u more na Žnjanu

“Nives sam angažirala za kampanju jer podržavam obline, a ona je pravi sinonim ženstvenosti. Kolekcija je namijenjena ženama svih dobnih uzrasta, a nosiva je kako danju tako i u toplim ljetnim večernjim satima”, kaže modna dizajnerica.

Nives pak dodaje da se odlično zabavila na snimanju u kišnom i vjetrovitom Splitu.

“S Monikom prvi put surađujem, no nadam se ne i posljednji”,  zaključila je pjevačica.

Za šminku je zaslužna make up artisitca Mia Josipović Zekić, a frizuru hair artist Ivica Šuljak. Fotografiju potpisuje Srećko Rundić.

Komentiraj