Prva dama Njemačke posjetila Split, zasjenila cijelu delegaciju

Znate li slučajno tko je Elke Budenbender? Vjerojatno ne, ali evo olakšat ćemo vam. Ona je u biti njemački Jakov Kitarović!

Dobro, žena je prva dama Njemačke! I ne spominjemo je bezveze, u društvu svog supruga Franck- Walter Steinmeiera posjetila je grad pod Marjanom!

I kako to obično biva kod prvih dama, potrudila se pokazati u najboljem svjetlu. Za đir po najlipšem gradu na svitu odjenula je ležernu bijelu kombinaciju upotpunjenu oker pašminom (koja joj nakon nekog vremena nije ni trebala jer je fino ugrijalo).

Sve prve dame paze na svaki detalj, a iznimka nije ni gospođa Elke. Pametno je odabrala i obuću! Za šetnju je odabrala niske cipele pogodne za šetnju po staroj gradskoj jezgri.

Naravno, nije zaboravila ni najvažniji detalj bez kojeg Splićani ne izlaze iz kuće- sunčane naočale! Ne treba ni spominjati da se isticala u grupi u kojoj je bila- onako u bijelom kao sunčeva zraka kad proviri među oblacima, među svim onim tamnim odijelima koja su je okruživala!

U fotogaleriji se fino vidi kako je Andro Krstulović Opara objašnjavao njemačkim gostima o gradu, nadamo se samo da su napravili barem jedan selfie na Matejušci!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Komentiraj