Totalni fijasko?

Opara se pojavio u istom odijelu, predsjednicu bolje da ne komentiramo

O stilu oblačenja prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović mišljenja su podijeljena. Dok je jedni hvala, drugi joj traže greške. Kako god da bilo, mi moramo prokomentirati današnji Kolindin odabir odjeće.

Kolinda je na najveću feštu grada Splita, Svetog Duju, stigla u kaki haljini koja je u struku “rezana” crnim pojasom. Što se tiče samog kroja haljine tu nemamo zamjerki, pogođen je za njenu građu i odlično krojen, ali boja je, rekli bismo, u najmanju ruku problematična. Ovakva nijansa krem ili smeđe boje, kako tko uzme, vrlo je zahtjevna i nije je lako nositi, pogotovo ne osobama svjetlije puti ili plavušama što naša predsjednica jest. Iako je haljinu upotpunila crnim salonkama, nije popravila cjelokupni dojam.

Što se tiče predsjedničine frizure i šminke sve je kao i uvijek na svom mjestu. Punđa sa šiškama na stranu djeluje jako decentno i puno bolje joj pristaje nego raspuštena kosa s loknama u kakvim smo je izdanjima također znali vidjeti. Make-up prirodan, neupadljiv, također odlično pogođen.

Sve u svemu, možemo zaključiti da ovo Kolindino modno izdanje, a sve zbog boje haljine, nije baš najblistavije i da nikako nije bio dobar odabir za feštu u svibnju kada bi se očekivale proljetne boje, lepršave haljine i tome slično. Ali ipak joj moramo priznati jedno; bolje i haljina, pa makar kaki boje nego crne hlače i bijeli sako u čemu je bila prošle godine jer naša predsjednica ima jako dobar stas i šteta ga skrivati u hlačama.

GALERIJA: Prva dama Splita oduševila stilom

A kakva bi to fešta bila da se ne spomene i prvi čovjek grada, Andro Krstulović Opara koji se i ove godine pojavio u istom sivom odijelu samo s dodatkom prsluka. Sami možemo pretpostaviti da je razlog tome bila jutrošnja bura.

Njegova životna družica, Daniela Marasović Krstulović, prošlogodišnju bijelo-crnu haljinu s prorezanim rukavima ove godine je zamijenila lepršavom, cvjetnom koju je upotpunila štiklama boje pudera. Uskladila se bojama Daniela sa svojim Oparom i još jednom pokazala da zna itekako odabrati modne kreacije.

Komentiraj