originalno

Ona navija za Dinamo, a on za Hajduk: Oduševit će vas kako izgleda pozivnica za njihovo vjenčanje

Organizacija vjenčanja zna biti stresna, ali mnogo je manje neugodna ako proslavu oko jednog od važnijih dana u životu planirate zajedno s osobom koju smatrate “srodnom dušom”.

To znači da se uvažavate bez obzira na razlike, da nema svađa oko sitnica, a jedno od vas uvijek na prvo mjesnto stavlja drugoga i obrnuto.

Otprilike. Naravno da do pokoje svađice može doći, ali to ne znači da ste “rivali”. Osim u ovom, šaljivom slučaju koji je završio i na društvnim mrežama.

Mladenci Stefan i Nela uspjeli su, naime, prijeći preko razlike koja bi za mnoge označila i razlog za prekid. Stefan je gorljivi navijač Hajduka, a Nela Dinama, no ljubav je bila jača. No ono što je privuklo pažnju svakako je njihova originalna pozivnica, piše Slobodna Dalmacija.

Ponosni što smo svirali ovako kreativnim mladencima 👏😁👍Za svoj najvažniji dan u životu mnogi mladenci brinu se o…

Objavil/a Band Epicentar dne Torek, 01. oktober 2019

Napravljena u obliku ulaznice za derbi Hajduka i Dinama, ne sumnjamo da je mnoge iznenadila. Nela i Stefan vjnčali su se u Lepenici u općini Kiseljak u Bosni i Hercgovini, a njihovom se pozivnicom pohvalio njihov bend.

“Ponosni što smo svirali ovako kreativnim mladencima.

Za svoj najvažniji dan u životu mnogi mladenci brinu se o brojnim stvarima i do najsitnijih detalja. Jedna od njih je svakako i svadbena pozivnica za koju mladenci žele da bude posebna i jedinstvena.

Tako su mladenci Nela i Stefan koji su se vjenčali u Lepenici imali uistinu zanimljivu i orginalnu svadbenu pozivnicu.

Ista je napravljena u obliku ulaznice za nogometnu utakmicu Dinama i Hajduka, budući da je Nela navijačica Dinama, a Stefan splitskih bilih. Čestitke mladencima i sretno im u njihovoj utakmici života!”, piše bend koji je zabavljao uzvanike na ovom vjenčanju “nespojivih” mladenaca, piše Slobodna.

Komentiraj