pale teške riječi

Drama u popularnom showu, izbila žestoka svađa između Hane i Aleksandre

Ulazimo u finalni tjedan showa ‘Gospodin Savršeni’, a djevojke su za pobjedu spremne učiniti baš sve. Tko je spreman za pravu ljubav, a tko samo želi trofej?

Jutra poslije ceremonije nikad nisu u potpunosti opuštena jer su djevojke još pod dojmom ispadanja, pa je tako bilo i ovaj put. Razgovor je počeo o Daisy, a nastavila se rasprava o tome jesu li kandidatkinje na dobrom putu da postanu prijateljice ili otpočetka znaju da to nije baš izvedivo s obzirom na to da se bore za istog muškarca.

Zanimljive teorije prekinuo je trener fitnessa, koji je došao kako bi djevojke oslobodio stresa, a poslije ih je Goran odveo na kuglanje kako bi se svi zajedno zabavili.

No idilu na kuglanju prekinule su priče o određenim kandidatkinjama i njihovim odnosima u vili, a potom i žestoka svađa između dvije suparnice – Hane i Aleksandre i pale su teške riječi.

Je li Goran upoznao ‘prava lica’ kandidatkinja te koga će na spoju pitati za iskreno mišljenje gledatelji mogu vidjeti večeras u 21 sat na RTL-u u showu ‘Gospodi Savršeni’.

Komentiraj