uzbudljiva sezona

Drame i prevrati u “Ljubav je na selu”, nakon poljubaca Paulina izbačena iz emisije

Nakon tuluma farmera i njihovih odabranica uslijedilo je jutro koje nije svima bilo po mjeri, naročito Ivani jer Jovan je ponovno završio u sobi s Paulinom.

”Mislim da je Jovan lukav i ispituje cure kako reagiraju da bi odlučio koja je najbolja za njega”, rekla je Victoria.

Momci su nakon doručka okupili svoje djevojke te im objasnili da će igrati odbojku da bi pokazale kako se snalaze kad je u pitanju timski rad, a najviše je pozornosti plijenio Paulinin ‘dres’, kratke vruće čipkaste hlačice koje su svi farmeri komentirali samo jednom riječi – seksi.

Dragan je svoje djevojke želio podučiti cijepanju drva, no Rebecca je brzo primila sjekiru u ruku i pokazala kako se to radi. ”Ne čini mi se kao neki jak muškarac, a meni treba snažan partner jer imam sina”, objasnila je Rebecca.

Za to vrijeme Marko je svoje dame, baš kao i Ljubo, odlučio podučiti kako sastaviti zmaja, a Rasema je odmah komentirala da u životu nije vidjela zmaja. Na kraju je pobijedila Ljubina ekipa iako je farmer Marko tvrdio da je njegov tim bio brži.

Boris je svoje djevojke odlučio podučiti limbu, što se nikako nije svidjelo Valeriji. Dok su cure bile uspješne u zadatku, ona je svojim pokretima nasmijavala ostale. ”O Valeriji mislim da je malo dosadna”, komentirala je svoju konkurenticu Ana-Paula.

Rasema je, pak, voditeljici Marijani priznala da se zaljubila u Marka. A Rebecca je priznala da se neće boriti za Dragana nego će ga prepustiti Moniki budući da je smatra idealnom Draganovom ženom.

”Je li zatreperilo srce, Ljubo?”, upitala je nešto kasnije Marijana Ljubu. ”Ja sam se sinoć ljubio!”, rekao je Ljubo, dodajući da se to, nažalost, zasad dogodilo samo u snu.

Došlo je vrijeme da farmeri otkriju tko odlazi kući, a koje djevojke idu s njima na farmu. Dragan je kući poslao Martinu uz buket cvijeća. ”Malo sam razočarana, ali premalo smo komunicirali”, kratko je rekla Martina. Dragan je tako na svoje imanje poveo Moniku, Rebeccu i Miru.

Ljubo je odlučio kući poslati Mariju. ”Presudila je priča. Neke se vole zezati i pričati, a neke šute”, objasnio je Ljubo svoju odluku te u Metković sa sobom poveo Veru, Violetu i Ljubicu.

Željko je pred svoje djevojke stao s dva buketa cvijeća što je značilo da dvije odlaze kući. Odlučio je da je to Irma, koja se u međuvremenu zaljubila izvan emisije, zaručila i uskoro se udaje, te Senka. Na farmu sa Željkom odlaze tako Maja Lena, Jacqueline i Ruža.

Boris je kući poslao Radmilu, a na njegovo imanje odlaze Valerija, Tajana i Ana-Paula.

Marko je Marijani prije svoje odluke šapnuo da se već zaljubio, a doma je poslao Anu dok su Ksenija, Mila i Rasema otišle kod Marka.

–Jovan je, pak, odlučio izbaciti Paulinu, a sa sobom je odlučio povesti Victoriju, Ivanu i Sanju. ‘Dvoličan je i želi samo avanture. Od njega nijedna neće dobiti ljubav!’, rekla je suznim glasom Paulina koja je ostala zatečena njegovom odlukom.

Komentiraj