Ljubav je na selu

Farmer iz Miljevaca napokon otkrio pravu istinu o prekidu s Rasemom

Marko Skelin iz Miljevaca, koji je svojim dosjetkama zabavljao gledatelje desete sezone popularne emisije ‘Ljubav je na selu’, ostao je upamćen kao pravi otrov za žene.

Već prvoga dana je oduševio Milu Begić iz Brdovca. Za njim je glavu izgubila i Splićanka Ksenija Munitić koja je za nasmijanog Marka imala samo riječi hvale, no njemu je najviše srcu prirasla njegova ‘zlatna djevojka’ Rasema Vladetić. Njih su dvoje započeli vezu, no ona se ubrzo po završetku emisije raspala, a buran prekid slomio je Rasemino srce.

Iz RTL-a su nazvali Marka i pitali ga kako je u Miljevcima nakon svega te je li pronašao ljubav.

“Dobro je, ljudi me prepoznaju, zovu me svuda, hvale me da sam bio dobar. Meni nije bilo do toga da se pokazujem, ja sam si samo htio naći neku ženu da budemo zajedno”, rekao je Marko za RTL. No, to se nije dogodilo.

Još je solo

“S Rasemom sam prekinuo. S Ljubicom sam prijatelj, čujemo se povremeno. Ja nikoga ne molim i nikom se ne klanjam. Kseniju sam par puta zvao, a ona mene ne zove pa sam se prestao i ja javljati. S Milom se ne čujem otkako je otišla s moje farme. Ona je rekla nešto da sam joj se trebao ispričati, ali ne znam u čemu je bio problem. Mogla mi je reći: ‘Marko nisi dobro postupio’, a ne tako”, kaže Skelin.

Objasnio je i što je kumovalo njegovu i Raseminu prekidu.

“Ta žena apsolutno nije bila za mene. K meni je bio došao brat iz Zagreba i htjeli smo pogledati vijesti na TV-u, a ona nam nije dala. Rekla je da ne može, da ona želi gledati film. Bilo je još puno toga, ali ovo nisam mogao prihvatiti. Ona je sve htjela na svoju ruku”, rekao je Marko.

Jedva čeka Željkovu svadbu

Rekao je i da se čuje s farmerima Borisom, Jovanom, Ljubom…

“Čuo sam se i s Monikom kada je bila kod Dragana, baš mi je drago što su oni zajedno. Ići će uskoro na more i rekao sam im: ‘Nemojte slučajno da ne svratite kod mene!’ Bit će mi drago kad mi dođu”, govori Marko. Čestitao je i farmeru Željku Biliću na zarukama.

“Čuo sam za Željka, rekli su mi Boris i Ljubo, jako mi je drago i čestitam mu”, kaže Marko te dodaje da se nada da će svi zajedno susresti u Balama.

Komentiraj