Ljubav je na selu

Farmeri jedva skidaju pogled s Pauline: “Privlačim ih jer dobro izgledam i jer sam vrckasta”

Paulina Tomičić jedna je od kandidatkinja desete sezone emisije “Ljubav je na selu”, a privukla je najviše pozornosti gledatelja.

Vesela Siščanka (38) vrlo je brzo postala omiljena kandidatkinja svih farmera, a pogotovo Jovana Karapandže iz Mlake Antinske (31) za kojeg se i prijavila. Njih su dvoje “kliknuli” već prilikom prvog susreta, a na tulumu su se i ljubili.

Paulina radi kao kuharica u bolnici, a u slobodno vrijeme obožava plesati i pjevati.

“Volim plesati, volim društvo, volim ljude, zabavu, provod… Sve volim”, ispričala je kandidatkinja. U emisiju se prijavila kako bi pronašla muškarca istih karakteristika.

“Fatalna žena”

Paulina se na prvom tulumu farmera i kandidatkinja odlično zabavila. Plesala je i razgovarala sa svim farmerima – što se baš i nije svidjelo njihovim kandidatkinjama. Otkrila je kako joj polazi za rukom zavesti svakog muškarca u blizini.

“Ništa, namigneš mu i to je to. Malo ga pogledaš”, kaže Paulina te dodaje, “Privlačim ih zato što dobro izgledam i jer sam vrckasta.”

Ponosna je na svoje tijelo, koje održava u formi treniranjem s TRX trakama.

“Treniram otkad sam rodila kćer, tri puta tjedno”, otkriva Paulina.

Paulina je u prosincu bila gošća na jednom humanitarnom koncertu, gdje je upoznala brojne političare, a među njima i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović s kojom je, kaže, lijepo razgovarala.

Nikad nije bila zaljubljena

Iza Pauline je brak koji je trajao osam godina, a iz kojeg ima kćer koja joj je, kaže, sve. Razvela se zato što se rijetko viđala s bivšim suprugom, koji je često radio na terenima.

“Nikad se nisam zaljubila u životu, pa ni u prvog muža. Udala sam se za njega jer mi ga je bilo žao. Stalno je plakao, zato sam se udala”, otkrila je kuharica koja priznaje da voli lomiti muška srca: “To obožavam”. No čini se da je Jovan uspio otopiti njezino srce.

Komentiraj