"Zvijezde - ljetni hit"

Konobar iz Splita koji je glazbom pobijedio tešku bolest ulazi u RTL-ov show

Ivo Marinković ima 29 godina i živi u Splitu. Kemijski tehničar po struci, sezonski radi kao konobar, a voli pjevanje, ples i glumu.

Pjeva od malih nogu, a nastupao je na dječjim festivalima, humanitarnim koncertima i u jednom glazbenom showu, a nastupit će u idućoj emisiji showa ‘Zvijezde – ljetni hit’.

Najviše voli glazbu ’80-ih i ’90-ih. Ivo je vegetarijanac i bori se za prava životinja, a volio bi se okušati i kao glumac. Kada ima fazu ‘tulumarenja’, kaže da obožava plesati u klubovima na house i funky glazbu.

Najluđa stvar koju je ikada napravio jest, otkriva, to što se ponovno prijavio u ovakvu vrstu showa.

U 21. godini Ivo je pobijedio Hodgkinov limfom i sada je još odlučniji u ostvarivanju svojih snova. Iako o teškoj bolesti nevoljko govori, otkrio je ipak kako je vrlo bitno osluškivati svoje tijelo.

“Bolest je iza mene i ne želim je se više prisjećati. No moram reći da je bitno osluškivati svoje tijelo. Svoju posljednju kemoterapiju nisam ni odradio. Osjećao sam se dobro i rekao da ne želim više. Otad nisam bio kod doktora već sedam-osam godina. Čak ni krv nisam išao izvaditi! Zdrav sam i osjećam se odlično, a glazba mi je pomogla da pobijedim bolest”, otkrio je hrabri Ivo koji se veseli nastupu na velikoj pozornici.

Komentiraj