Ledo Kuhaona

Ledo i Chef Mate Janković oduševili Splićane jelima pripremljenima od Ledo smrznutih proizvoda

U shopping centru City Center one Split održana je Ledo Kuhaona na kojoj je poznati chef Mate Janković pripremao različite gastronomske specijalitete od Ledo smrznute ribe, povrća i neodoljivih okruglica te tako oduševio brojne okupljene.

Vrhunski chef Janković na ovom je jedinstvenom gastro događaju prezentirao mnogobrojne načine pripreme jela od Ledo smrznutih proizvoda. Osim ukusnih jela, posjetitelji su svojim domovima ponijeli Ledo recepte i dozu inspiracije za obiteljski ručak. Svi se recepti mogu pronaći i online na recepti.ledo.hr.

„Smrznute Ledo proizvode preporučujem jer su odličan i praktičan izbor za kuhanje, a sve nutritivne vrijednosti ostaju očuvane. Osim toga, priprema je jednostavna i brza pa kuhanje finih jela postaje pravi užitak. Treba vam samo malo mašte i kreativnosti“, izjavio je chef Mate Janković.

Ledo u svojoj bogatoj ponudi ima najkvalitetnije namirnice kontroliranog podrijetla koje omogućuju brzu i jednostavnu pripremu jela. Ledo smrznuto povrće i voće, riba i tijesta stoga su idealan izbor za cjelovit obrok, a dostupni su tijekom cijele godine. Tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe iz divljeg ulova jamči izvornu kvalitetu i svježinu. Osim toga, unaprijed je očišćena i filetirana pa štedi vrijeme. Povrće i voće se ubire u optimalno vrijeme, u trenutku kada je najbogatije nutritivnim vrijednostima, a metodom brzog smrzavanja svi vrijedni nutrijenti ostaju očuvani.

Također, Ledo je predvodnik u originalnim inovacijama na tržištu tijesta. Vrhunska kvaliteta sirovina te maštovite kombinacije punjenja dio su svakog novog Ledo proizvoda. Zadnji u nizu originalnih proizvoda su okruglice nougat milk koje pružaju uživanje u bogatoj i raskošnoj kombinaciji dva okusa te čine idealan obrok ili slasticu.

Da su Ledo smrznuti proizvodi idealan izbor za svakodnevnu pripremu ukusnih jela na Ledo Kuhaoni uvjerile su se televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin te poznata hrvatska gastro blogerica Julija Beroš.

 

Komentiraj